← Back to projects

BRANCH HILL

London

The project comprised demolition of an existing three-storey house, and the construction of a new eco-friendly, contemporary and luxurious property. Its innovative design is in keeping with the existing landscape.
The house includes a naturally lightened atrium housing the attractive ornamental stairs, as well as a cinema room, five dedicated bedrooms, staff accommodation and a gymnasium. These rooms, plus the entrance foyer, living room, kitchen and en-suites all benefit from immaculate joinery and a high-end finish, for visible comfort and complete satisfaction.
The stylish swimming pool with a separation boom wall is equipped with an impressive glazed sliding screen, meaning the long pool can be separated into indoor & outdoor, for use whatever the weather.
The property is set off perfectly by the fully landscaped rear and front gardens, along with an attractive resin driveway.